Soeur - a very French brand

Bij ons is het merk 'Soeur' een groot favoriet, van klanten, maar ook van ons team. Het merk werd in 2008 opgericht door de zussen Domitille en Angélique Brion. Hun doel is om collecties te creëren dat gedragen kan worden door elke vrouw, van alle generaties.

Ze laten zich inspireren door hun reizen, de delicate stijl van de Franse vrouw maar ook door heren mode. Dit merk je vooral aan hoe comfortabel en androgyn de collecties zijn. Bovenal zijn alle collecties super chic, maar draagbaar.

Het klopt altijd; de pasvorm, de kleuren en de prints. Ze zijn uniek en hebben super veel oog voor detail en prachtige materialen. Ook in hun marketing zijn ze origineel, volg ze op instagram voor als je dat nog niet doet.

De zussen zeggen zelf dit over hun merk:

'To embody who you are with sensitivity, simplicity and authenticity.
To feel good here and anywhere.

There is more than one way to be a SOEUR. By blood or marriage, because we grew up side by side or because we chose each other; whether there are two or ten of us; because we found each other or because we sought each other out.

SOEUR for sisterhood in all its sincerity and authenticity'.

De nieuwe collectie stroomt alweer langzaam binnen. De Winoma bag (zie de foto hieronder) is een echte teams favorite. Check de nieuwe collectie van Soeur hier.

 

bron: soeur

 

 

Kirsten